TALISMAN 77

In Talisman 77 (26 februari) stond een fout. Het woord: loonarbeid was ten onrechte afgedrukt als loonarbeider. Hierdoor was de opgave niet op te lossen. Daarom volgt de vraag opnieuw, voor snelle oplossers.

Wat is er er met deze zestig woorden?

Aloë, azalea, brandslang, bromfietstochtgeld, chloortreinschild, dienstknecht, een, fabrieksstreepje, flink, gehoorzaamde, geschreeuwde, grootmoederschap, gummiartikelen, heel, herinneren, ia, is, ietwat, kaarslantaarn, knipogend, kwaakt, laplander, loonarbeid, manspersoon, mondvoorraad, morgenmiddag, naäpe, negentienhonderdzesde, nieuwjaarskaart, olifantendia, onweersvlaagje, orde, poolexpedities, postvliegtuig, reuzensalamander, ridderidealentijd, scheefst, schoenzoolspleet, schoongegloeid, schoonmoederstreek, schraalst, schuinsgestreept, sigareas, spreeuw, springschanssprong, sprookjessneeuw, stadsbestuur, stereotypie, tramconducteur, u, vakidioten, verschaaldste, verschroeidste, volksdansfeest, voorschriftzaak, zeealen, zomerrogge, zuivelprodukten, zuurzoet, zwezerik.

Als u het begrijpt, kunt u er nog een woord aan toevoegen, Stuur dat voor dinsdag 9 maart naar: Talisman, NRC Handelsblad, Paleisstraat 1 in Amsterdam en win mijn prijs.