Arnhemmer drie dagen gegijzeld

ARNHEM, 5 MAART. Een 23-jarige Arnhemmer is van zondag tot en met gistermorgen gegijzeld geweest.

De man werd gisterochtend met verschillende verwondingen in een Rotterdamse taxi aangetroffen. Eén verdachte is aangehouden. Familieleden van de Arnhemmer deden zondag aangifte van vermissing van het slachtoffer. Zij wisten dat de man vlak bij zijn woning in Arnhem-zuid door onbekenden was gedwongen in een auto te stappen. Al spoedig werd duidelijk dat de man was ontvoerd wegens schulden. Kennissen van de Arnhemmer hebben in de nacht van woensdag op donderdag het geldbedrag aan de ontvoerders in Rotterdam betaald. Later werd het slachtoffer door de Rotterdamse politie in een taxi gevonden. Een 22-jarige man gisteren in Rotterdam aangehouden op verdenking van medeplichtigheid aan de ontvoering en gijzeling.