Bergkamp: twijfels

Het is twijfelachtig of Dennis Bergkamp morgenavond met Ajax meespeelt in de UEFA-Cupwedstrijd tegen Auxerre.

De Ajacied ondervindt al enige weken last van zijn rechter enkel. Hij trainde gistermorgen in de Meer niet mee met de selectie, die 's middags naar Frankrijk vertrok, en beperkte zich tot een looptraining. Hij zou zondag niet met Ajax tegen Volendam hebben gespeeld, wanneer deze wedstrijd was doorgegaan. Vanavond zal Bergkamp tijdens de oefensessie van Ajax in het stadion van Auxerre bekijken of hij zich in staat voelt morgen aan de wedstrijd te beginnen. Ronald de Boer bleef thuis. De net van FC Twente gekochte spits is nog niet speelgerechtigd voor het UEFA-Cuptoernooi, omdat hij na 15 januari naar Ajax is getransfereerd. De Fin Litmanen werd in zijn plaats aan de selectie toegevoegd.