SCHIETPARTIJ

De vrouw die vorige week in haar hoofd werd geschoten op het parkeerterrein van een discotheek in Spijkenisse, is gisteravond in het Rotterdamse ziekenhuis Dijkzigt aan haar verwondingen bezweken.

De 20-jarige Rotterdamse zat de fatale met een 17-jarige Dordtenaar in een auto op het parkeerterrein. De man schoot haar van enkele centimeters afstand met een dubbelloops jachtgeweer in het hoofd. De man werd nog diezelfde nacht gearresteerd en is inmiddels voorgeleid. De schietpartij was voor de eigenaar van de discotheek, Tinus van Schie, aanleiding om de discotheek voorlopig op zondag te sluiten. Al voor de schietpartij had hij op de zondagavond een concentratie van geweld geconstateerd in en om de discotheek. De ruimte werd op zondagavond verhuurd aan een Antilliaanse organisatie.