Moord Liverpool

LIVERPOOL, 16 FEBR. De Britse politie heeft gisteren een onderzoek ingesteld naar de moord op een tweejarig jongetje, die in Groot-Brittannië grote opschudding heeft veroorzaakt.

Het jongetje is vrijdag verdwenen uit een winkelcentrum in Liverpool. Zijn lichaam is gisteren gevonden op een spoordijk. Een videoband uit het gesloten beveiligingscircuit in het winkelcentrum tonen beelden van het kind terwijl het door een jongen aan de hand wordt meegenomen. De beelden zijn op de Britse televisie uitgezonden. Getuigen zagen het jongetje later hand in hand lopen met twee jonge mannen. Volgens de politie heeft onderzoek aangetoond dat het kind is overleden aan meerdere zware verwondingen, voordat het naast de spoorbaan is achtergelaten. Volgens de politie was het jongetje al dood toen het door de trein werd overreden. (Reuter)