NRC Handelsblad ondergaat deze week enkele ...

NRC Handelsblad ondergaat deze week enkele wijzigingen.

Vandaag begint de krant met een speciale muziekpagina, die voortaan elke maandag zal verschijnen. Verder zullen de filmrecensies, die tot nu toe in de aparte bijlage Donderdag Agenda stonden, voortaan op woensdag verschijnen als onderdeel van het eerste katern van de krant. De Donderdag Agenda ondergaat een ingrijpende wijziging en zal voortaan Weekagenda heten. De feitelijke agenda van evenementen in binnen- en buitenland blijft een prominente plaats in dit katern innemen, maar de Weekagenda zal daarnaast veel meer evenementen uitwerken, suggesties doen, tips geven en interessante uitstapjes en wandelingen beschrijven. Kortom, een bijlage om niet alleen te lezen maar ook opzij te leggen en een week lang te gebruiken.