De eerste selectie van de nieuwe mannenbondscoach ...

De eerste selectie van de nieuwe mannenbondscoach Roelant Oltmans bestaat uit 25 hockeyers.

Er zijn nog zeven spelers beschikbaar uit de olympische selectie van Barcelona. Leo Klein Gebbink (tot einde van het jaar) en Taco van den Honert (tot februari) zijn wegens studie tijdelijk niet beschikbaar. Komende woensdag is de eerste centrale training. Half december wordt er drie keer geoefend tegen Frankrijk en begin februari staat er een zeslandentoernooi in Pakistan op het programma. De namen van de selectie: Drenth, Bastiaan van Ede, Peeters (Amsterdam), Bovelander, Jazet, Moolenburgh, Smolenaars, Van Wijk (Bloemendaal), Gehner, Lemaire, Van Pelt, Koen Pijpers, Van Waveren (HDM), Marc Delissen, Dicke, Looije, Poortenaar, Veen (HGC), Jacques Brinkman, Pierie (Kampong), Buma, Westbroek, Van der Zwan (KZ), Reuver (Pinoké) en Gregory van Hout (Tilburg).