Axxicon mikt nu op 25 pct hogere winst

De industriële onderneming Axxicon Group heeft over het derde kwartaal van dit jaar een winst van 0,4 miljoen gulden behaald tegen 0,9 miljoen over dezelfde periode vorig jaar.

Over geheel 1992 verwacht Axxicon nu een resultaat na belastingen van 2 miljoen gulden, hetgeen weliswaar lager is dan in het halfjaarbericht werd aangegeven, maar ten opzichte van de winst van vorig jaar een verbetering van 25 procent inhoudt. Bij de publicatie van de halfjaarcijfers indiceerde Axxicon nog een winst van 2,5 miljoen gulden.

Vorig jaar maakte de groep, die behalve in Helmond, Vianen en Venlo ook in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk actief is, een winst van 1,6 miljoen gulden met de vervaardiging van technische kunststofprodukten en produktiegereedschappen voor de kunststof-, metaal-, en glasverwerkende industrie.