Eltingh/Haarhuis

Jacco Eltingh en Paul Haarhuis zijn vandaag uitgeschakeld in het tennistoernooi van Tokio.

Eltingh verloor in de eerste ronde van de Amerikaan Richey Reneberg. De partij duurde drie sets: 6-3 3-6 2-6. Haarhuis, die als twaalfde was geplaatst en een bye had in de eerste ronde, leed in de tweede ronde een nederlaag tegen de Canadees Pridham: 4-6 4-6. In de eerste ronde van het dubbelspel wonnen Haarhuis en Eltingh. Ze versloegen de Amerikaan Adams en de Rus Olhovsky met twee keer 6-4.

Richard Krajicek, die zaterdag in Sydney tijdens zijn partij voor de halve finales tegen de Kroaat Ivanisevic de strijd moest staken wegens een blessure aan de linkerknie, werkte vandaag een training af. Hij liet de organisatie weten zich redelijk goed te voelen, maar nam nog geen definitief besluit over zijn deelneming. Zijn eerste partij na een bye in de eerste ronde staat voor morgen op het programma tegen de Australiër Mark Woodforde.