Athlon Groep voorspelt herstel voor volgende jaar

De Athlon Groep (autoleasing, autodealeractiviteiten en autoschadeherstel) die enkele weken geleden bij de publikatie van de halfjaarcijfers een scherpe terugval van de resultaten meldde, verwacht in 1993 een hervatting van de opgaande winstlijn, zo deelt Athlon in een persbericht mee.

Het verlies over 1992 wordt veroorzaakt door een eenmalige, substantiële voorziening voor de reorganisatie van en terugtrekking op termijn uit de megadealerbedrijven in Amsterdam en Den Haag. Over de omvang van de voor de reorganisatie benodigde voorziening kan geen uitspraak worden gedaan omdat de uitwerking van het besluit tot terugtrekking uit de mega-dealerbedrijven nog onvoorspelbaar is. Verwacht wordt echter dat het jaar 1992 per saldo met verlies wordt afgesloten.