Blessures

Gerald Vanenburg maakt geen deel uit van de selectie van PSV voor de tweede wedstrijd voor de Europa Cup 1 tegen Zalgiris Vilnius in Litouwen.

De aanvoerder verdraaide gisteren op de training zijn rechterknie. Vanenburg zal zondag waarschijnlijk wel mee kunnen doen bij PSV - Feyenoord. Vitesse beschikt vanavond in het UEFA-Cupduel tegen Londonderry in Noord-Ierland niet over Huub Loeffen. De spitsspeler bleef om studieredenen in Nederland. Aanvoerder Edward Sturing, herstellend van een spierblessure, speelt evenmin.

Bij Feyenoord, dat morgenmiddag om vier uur in Tel Aviv voor de Europa Cup 2 tegen Petach Tikva aantreedt, ontbreekt Ruud Heus. De verdediger heeft last van een kuitblessure. Arnold Scholten zal hem vervangen. FC Groningen, dat morgen thuis een 1-0 achterstand op FC VAC uit Hongarije moet goedmaken, kan spitsspeler Hennie Meijer weer inzetten. Hij is hersteld van een blessure. Het is niet zeker of aanvaller Djurovski fit is.