Kamagurka (6)

Als lezer kan ik het deze keer niet laten, schriftelijk te laten blijken dat ik het volkomen eens ben met de vorige week geplaatste brieven over Kamagurka.

Ik lees NRC Handelsblad al jaren met plezier en ik zal dat voor dergelijke kleine stoornissen niet laten, maar ik zie en voel ze wel als smetten. Ik ben al blij dat ik de laatste tijd niet meer de dubbelzinnige woord/tekenspelingen van Malsen tegenkom. Die zijn (hoop ik) vanzelf opgehouden. Alle respect overigens voor de tekeningen van F. Müller, waarvan ik maar eenachtste snap, maar dat ligt aan mij. Wat ik me afvraag: bestaat er geen tekenwerk, vergelijkbaar met Braakensieck, Hahn, Daumier, Jo Spier, enz.? Kunt u niet eens proberen door opdrachten in welke vorm dan ook jong (en fris!) talent op dat terrein aan te trekken?

    • Mw. M. Hogenhout