Post: Franse sponsor

AMSTERDAM, 21 SEPT. De Franse multinational Novemail volgt Panasonic op als sponsor van de wielerploeg van Peter Post. Het bedrijf, een verffabrikant, heeft zich voor drie jaar aan de Nederlandse formatie verbonden. Post wilde vanochtend niet zeggen hoe groot het budget is.

De Amstelvener hoopt vandaag afrondende besprekingen te voeren met Charly Mottet. De Franse renner, afgelopen jaren in dienst van RMO, wordt vermoedelijk de nieuwe kopman van Post. De ploegleider zei te hopen vandaag ook de onderhandelingen met de Fransen Marc en Yvon Madiot, Ronan Pensec, Eric Caritoux en Thierry Laurent af te ronden. De Duitser Marcel Wust heeft al getekend. Al eerder verzekerde Post zich van Eddy Bouwmans, Vjateslav Ekimov, Dimitri Zhdanov, Marc Sergeant, Guy Nulens, Wilfried Nelissen en Jo Planckaert. Post zei erop te rekenen dat hij volgend seizoen ook over Louis de Koning en Marc van Orsouw kan beschikken.