Piet Buter

Trainer Piet Buter van Eindhoven heeft zaterdag tijdens het bekerduel met Go Aead Eagles een avond vol moeilijkheden gehad.

Hij werd door scheidsrechter Theelen naar de tribune verbannen en vervolgens door een supporter van de thuisclub met een slagersmes bedreigd. Het opstootje rondom Buter begon toen de trainer woorden kreeg met Go Ahead Eagles' speler Cees Marbus, die een opmerking maakte over het “opgefokte spel” van Eindhoven. De Eindhovense coach werd woedend en kreeg vervolgens verbaal tegengas van Adrie Steenbergen, de elftalleider van Go Ahead Eagles. Buter wond zich zo op dat hij Steenbergen te lijf wilde. Scheidsrechter Theelen stuurde de trainer naar de tribune, waar hij een woordenwisseling kreeg met een toeschouwer. De emoties laaiden zo hoog op dat de supporter Buter met een slagersmes bedreigde. De supporter werd gearresteerd, Buter deed daarna geen aangifte bij de politie.