Fonds Eagles

Het bestuur van Go Ahead Eagles in Deventer wil de gedupeerden van de voetbalrellen na de wedstrijd tegen Feyenoord financieel tegemoetkomen door een "rampenfonds' te stichten.

Na de ontmoeting van zondag trokken supporters van Feyenoord in de omgeving van het stadion de Adelaarshorst een spoor van vernieling. Er ontstond veel materiële schade omdat een tiental auto's werd vernield, waaronder die van Feyenoorder John de Wolf. De meeste gedupeerden zijn in de problemen geraakt omdat de verzekering de schade niet wenst te vergoeden. Go Ahead Eagles heeft aangekondigd een bedrag van circa 6000 gulden in het fonds te storten. Dat is de opbrengst van de 400 kaarten die aan de Rotterdamse supporters werden verkocht die zonder toegangsbewijs bij het eigenlijk uitverkochte stadion arriveerden.