Om kennelijke associaties tussen scouting en ...

Om kennelijke associaties tussen scouting en fascistoïde jeugdbewegingen weg te nemen is het veranderen van het gedrag van enkelingen bij een onveranderd landelijk scoutinguniform effectiever dan het omgekeerde.

Leo Posthuma, Vrije Universiteit Amsterdam

Het asielzoekersbeleid in Nederland wordt verhard om de centrum-rechtse partijen de wind uit de zeilen te nemen.

H. Meyer, Vrije Universiteit Amsterdam

Het enige principe dat tot dogma verheven mag worden is het principe dat principes niet tot dogma verheven mogen worden.

Jasper Griffioen, Vrije Universiteit Amsterdam

Het nasynchroniseren op televisie van vrijwel alle in een vreemde taal gesproken films, zoals onder andere in Duitsland, Frankrijk en Italië de gewoonte is, leidt tot onwetendheid ten aanzien van andere talen bij de kijkers en getuigt van weinig respect voor de acteurs en filmmakers.

Lourens Broersma, Vrije Universiteit Amsterdam