Romario blesseert zich bij rentree

ROTTERDAM, 9 SEPT. Romario heeft gisteren voor het eerst sinds zijn schorsing weer voor PSV gevoetbald. Maar lang heeft de Eindhovense club geen plezier van hem gehad. Hij viel al na 23 minuten uit, nadat hij gisteravond in het tweede elftal van PSV zijn rentree had gemaakt in de competitiewedstrijd tegen MVV. Hinkend verliet hij het De Geusselt-stadion met een blessure aan zijn rechterbovenbeen.

Die verwonding liep hij op bij een actie van Sascha van Wissen. Romario was alleen voor de Maastrichtse doelman verschenen. Toen hij wilde schieten, blokkeerde verdediger Van Wissen zijn schot. Daarbij verdraaide de Braziliaan zijn bovenbeen. Desondanks won PSV de uitwedstrijd met 3-1.

Romario heeft vorige week twee competitiewedstrijden van het eerste team niet mogen meedoen omdat hij de ploeg tijdens een Spaans toernooi een dag in de steek gelaten had. Hij moest die week ook in zijn eentje trainen. Maandagmorgen had hij de groepstraining hervat. Waarschijnlijk is hij wel weer op tijd fit voor de thuiswedstrijd van zaterdag tegen FC Den Bosch.

PSV zal zaterdag ook kunnen beschikken over Wim Kieft.