Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Voetbal

VITESSE

Monnikenhuize (Arnhem): 13.000.

Voorzitter: Karel Aalbers.

Commercieel manager: Eduard Abendanon.

Directeur: Rein Papenburg.

Trainer: Herbert Neumann.

19 contractspelers: Hans van Arum, Theo Bos, Ton van Bremen, John van den Brom, Philip Cocu, René Eijer (nog niet getekend), Raymond van der Gouw, Abe Knoop, Dennis Krijgsman, Martin Laamers, Bart Latuheru, Huub Loeffen, Erwin van de Looi (vorig seizoen verhuurd aan BVV Den Bosch), Richard Roelofsen, Roberto Straal, Edward Sturing, Peter Uniken (eigen jeugd), Carel van der Velden (Wageningen), Arjan Vermeulen.

Vertrokken: Rick Hilgers (Kortrijk), Marlon Keizer (Hatert), Sergei Kroetov (Rusland).