Selles nieuwe hoofdredacteur Utrechts blad

G. Selles (46), directeur/hoofdredacteur van de Arnhemse Courant, is per 1 januari 1993 benoemd tot hoofdredacteur van het Utrechts Nieuwsblad in Houten.

Hij is opvolger van drs. Max L. Snijders die met vut gaat. Het Utrechts Nieuwsblad en zijn kopblad, de Tielse Courant (100.000 abonnees) en de Arnhemse Courant zijn uitgaven van het Wegener concern. Het UN is een jaar op zoek geweest naar een nieuwe hoofdredacteur; onlangs werd de Rotterdamse journalist, J. Prins benoemd maar omdat zijn aanstelling voortijdig in het nieuws kwam, besloot hij ervan af te zien. Bij de Arnhemse Courant wordt Selles' plaats ingenomen door D. van der Moer, nu hoofdredacteur van het Deventer Dagblad dat volgens de Raad van bestuur van Wegener op zijn beurt onder leiding van L. Enthoven moet komen staan.