Onzekerheid over deelneming Manon Bollegraf aan Spelen

ROTTERDAM, 21 JULI. Wegens een blessure aan de enkelbanden is het onzeker of Manon Bollegraf kan deelnemen aan de Olympische Spelen. De tennisster struikelde verleden week in Frankfurt, waar het toernooi om de Federation Cup werd gehouden, over een stoep.

Aanvankelijk werd gevreesd dat Bollegraaf haar enkelbanden had gescheurd, wat na een eerste onderzoek niet het geval bleek te zijn. Donderdag wordt Bollegraf, die in Barcelona staat ingeschreven voor het enkel- en dubbelspel, opnieuw onderzocht. Als de blessure onvoldoende is hersteld, zal de KNLTB Nicole Jagerman aanwijzen om als vervangster van Bollegraf met Brenda Schultz in het dubbelspel uit te komen. De bond zal geen vervangster voor de nummer 46 van de wereldranglijst in het enkelspel aanwijzen.