Liz Taylor opent manifestaties voor Aids Fonds A'dam

AMSTERDAM, 17 JULI. De Amerikaanse filmster Liz Taylor zal op maandag 20 juli twee culturele manifestaties ten bate van het Aids Fonds in en bij de Beurs van Berlage in Amsterdam openen.

Onder de titel "Rendez-vous op het Beursplein' wordt van 20 tot en met 25 juli een cultureel programma met een benefietkarakter gepresenteerd. Een groot aantal artiesten werkt belangeloos mee. Gedurende zes dagen zullen er vanaf 12.30 tot 23.00 uur non-stop optredens zijn. De opbrengst uit onder meer collectes en consumpties is bestemd voor het Aids Fonds.

In de Beurs van Berlage worden van 21 tot en met 24 juli "quilts' tentoongesteld, grote doeken die ter nagedachtenis van overleden Aids-patienten zijn gemaakt. Op 22 juli wordt in het Concertgebouw een benefietconcert gegeven.