Timmer fleurt Dag van het Aandeel op

Philips-topman J.D. Timmer zal de grote publiekstrekker zijn voor de "Dag van het Aandeel' die dit jaar op 13 november in de Amsterdamse Rai plaatsheeft.

Behalve Timmer zullen prof. Dr J.J. Van Duijn, lid van de directie van de Robeco groep, en drs J. Kleiterp, directievoorzitter van Pierson, Heldring & Pierson, de congresgangers toespreken. De jaarlijkse driedaagse markt voor beleggers, die traditioneel aan het congres vastzit, zal dit jaar niet worden georganiseerd. De organisatoren van de dag, de Amsterdamse Effectenbeurs en de EOE Optiebeurs, hebben te kampen met tanende belangstelling. Om die reden is besloten “het concept van de markt te heroverwegen”, aldus de beurzen in een gezamenlijke verklaring. Vorig jaar trok de beleggersmarkt ruim 8.000 bezoekes tegen 7.500 in 1990. Naast beide beurzen zijn ook de Vereniging voor Effectenbezitters (VEB) en de Nederlandse Centrale voor Verenigingen van Beleggingsstudieclubs (NCVB) bij de organisatie van de Dag van het Aandeel betrokken.