Flodder feestje

Flodder in Amerika, Autotron, Rosmalen. Za 27, 19u30 tot zonsopgang. Inl en res bij VVV-kantoren of 04192-19050.

Het is bijna zover: volgende week gaat Flodder in Amerika in première, de nieuwe familiefilm van Dick Maas waar vooral het Nederlandse bioscoopbedrijf met smart op wacht. Wie het echt niet langer uithoudt, dient zich zaterdagavond naar het Autotron-pretpark in Rosmalen te begeven voor een voorpremière in de open lucht. Maximaal achtduizend bezoekers kunnen daar op een scherm van twaalf bij twintig meter de eerste openbare vertoning bijwonen, in aanwezigheid van de hoofdrolspelers. Tot de andere attracties behoren een show van Amerikaanse slees, een optreden van de band La Stampa en van Flodder-actrice Tatjana Simic in het Flodder-zwembad, en een groot vuurwerk onder het motto "In Amerika motten ze het kenne zien en horen!'.