Jacco Eltingh

Jacco Eltingh heeft gisteren de halve finale bereikt van het grastoernooi in Manchester.

De speler uit Heerde hoefde daarvoor in de kwartfinales zijn partij tegen Arne Thoms niet af te maken. De Duitser trok zich bij de stand 6-2 3-0 in het voordeel van Eltingh terug wegens een blessure. In de halve eindstrijd komt Eltingh uit tegen de Australiër Wally Masur, die met 6-3 6-4 won van de Amerikaan Jeff Tarango.

In het graveltoernooi van Genua werd Mark Koevermans in de tweede ronde uitgeschakeld door de Italiaan Paolo Cane: 3-6 2-6.

Tom Nijssen ging in de derde ronde van het kwalificatietoernooi voor Wimbledon in vijf sets onderuit tegen de Duitser Christian Saceanu: 4-6 5-7 7-6 6-4 6-8.

Stefan Edberg heeft in de eerste ronde van het tennistoernooi van Wimbledon een andere tegenstander gekregen. De Ecuadoraan Andres Gomez heeft zich gisteren afgemeld wegens een knieblessure. Edberg stuit nu in de openingsronde op een "lucky loser' uit het kwalificatietoernooi.