Blessures Oranje

De twee mandekkers van het Nederlands elftal, Adri van Tiggelen en Berry van Aerle, zijn in de wedstrijd van maandag tegen het GOS geblesseerd geraakt.

Ze verwachten morgen te spelen. Van Aerle kreeg een trap tegen de buitenkant van de knie en trainde gisteren niet. Van Tiggelen kreeg weer last van de blessure aan de enkel, die hij enkele weken geleden opliep in de oefenwedstrijd tegen Wales. Hij trainde voorzichtig.

Alles veranderde van de ene op de andere dag. De Vrijheidsalliantie begon uiteen te vallen. De Lega Nord rebelleerde en de alliantie lijkt niet in staat te regeren. De reden waarom Bossi in opstand kwam? Onderdanigheid in een kabinet-Berlusconi hem zijn partij zou kosten. "Berluskaiser' zou de Lega Nord die hij had gesticht en nationale macht had bezorgd, overnemen.