Docdata rendabel onder nieuw regime

Het gaat weer de goede kant op met het elektronicabedrijf DOCdata sinds de gebroeders Van den Nieuwenhuyzen de macht hebben overgenomen bij het op dat moment ten dode opgeschreven bedrijf.

Dat meent het nieuwe bestuur van de DOCdata. Het bestuur ziet voor de onderneming, dat zich nu bezighoudt met de produktie van CD's voor derden, een voortgaande groei. Tijdens de jaarvergadering gisteren achtte men het zelfs niet onmogelijk dat er over 1992 al een dividendvoorstel komt.

Het eerste kwartaal van dit jaar heeft bij Docdata een aanzienlijke verbetering van de orderportefeuille gebracht. Het strandweer van de twee maanden daarna leidde tot een daling in de CD-verkopen. Juni gaf echter weer een opleving te zien en Docdata verwacht dat er sprake zal zijn van een inhaaleffect. Overigens zijn de laatste maanden van het jaar de belangrijkste voor Docdata/ODSC.