Herstel

Het voorpaginabericht gisteren over een verschil van mening tussen de ministers Van den Broek en Ter Beek over Oost-Europa, was door een technische fout niet leesbaar. De juiste tekst luidt:

DEN HAAG, 5 JUNI. Tussen de ministers Van den Broek (buitenlandse zaken) en Ter Beek (defensie) is opnieuw een ernstig verschil van mening ontstaan over de Nederlandse houding tegenover Oost-Europa. Ter Beek wilde vorige week in Brussel tijdens een bijeenkomst van de NAVO-ministers van defensie Oosteuropese landen uitnodigen mee te doen aan vredesmachten van NAVO en West Europese Unie (WEU) als de Conferentie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa (CVSE) daar om vraagt. Ook wilde hij voorstellen, zo wordt gezegd op Defensie, om gezamenlijk voor die taak te oefenen en daar snel mee te beginnen.