Frankrijk smult van schandaal in Monaco

PARIJS, 6 JUNI. De schier onuitputtelijke reeks "opzienbarende gebeurtenissen' rondom het vorstenhuis van Monaco is uitgebreid met een nieuw schandaal.

Ditmaal is het prinses Stephanie (27), de jongste dochter van prins Rainier, die voor de nodige commotie heeft gezorgd door in het Franse weekblad Paris Match te onthullen dat zij zwanger is van de ex-lijfwacht van haar broer Albert, Daniël Ducruet.

Niet bekend

De prinses heeft tegenover Paris Match echter verzekerd dat haar familie “erg blij” is met de baby, die eind november geboren wordt. Een jongensnaam hebben zij al: Jonathan. Het paar is wel van plan te trouwen, maar weet nog niet precies wanneer.

Wat betreft de toekomst hebben Stephanie en Daniël duidelijke plannen. Zij willen vier kinderen, waaronder ten minste een dochter. Stephanie heeft besloten een punt te zetten achter haar carrière als popzangeres. Zij maakte tot nu toe een cd, getiteld Ouragan (wat zoveel betekent als orkaan, tumult), waarvan 5 miljoen exemplaren werden verkocht. De prinses gaat waarschijnlijk wel verder met het ontwerpen van badpakken (merk Pool Position) en wil zich in de verdere toekomst ook gaan toeleggen op het ontwerpen van gewone kleding.

Een unieke kans voor de lezers van Paris Match ten slotte: via het in Frankrijk zeer ingeburgerde huiscomputersysteem Minitel kunnen zij kenbaar maken of zij het eens zijn of niet met de keuze van Stephanie.