Hoogovens en Eurest samen in nieuwe catering

Hoogovens IJmuiden en cateringmaatschappij Eurest Nederland hebben samen Catering Partners Holland opgericht.

De eerste taak van de nieuwe onderneming is de restauratieve voorziening voor de circa 15000 personeelsleden van Hoogovens in IJmuiden. Circa 150 medewerkers van de restauratieve dienst van Hoogovens zullen voor Catering Partners Holland gaan werken.

Het personeel van Hoogovens kan, voor een deel dag en nacht, op 45 plaatsen etenswaren, koffie, thee en frisdranken verkrijgen. In het eerste jaar zal de omzet ongeveer 25 miljoen gulden bedragen.

Eurest Nederland verzorgt het volledige beheer van personeelsrestaurants en voedingsdiensten van instellingen zoals ziekenhuizen en dergelijke. Met een omzet van 170 miljoen gulden, ruim 350 personeelsrestaurants en voedingsdiensten en 2500 personeelsleden is Eurest een van de grootste cateringmaatschappijen in Nederland.