Oekrane-Hongarije

In Oesgorod verloor de Oekraïne zijn eerste interland als onafhankelijke staat met 1-3 van Hongarije.

Alle doelpunten vielen in de laatste 22 minuten. Voor 15.000 toeschouwers scoorde Feyenoorder Jozef Kiprich twee keer, waarvan eenmaal uit een strafschop. Szalai had het openingsdoelpunt voor de Hongaren gemaakt. In de laatste minuut redde Getsko met een vrije trap de eer van de gastheren.

In Dublin had Ierland niet veel moeite om de Verenigde Staten er met 4-1 onder te houden. Townsend, Irwin, Quinn en Cascarino trokken in de tweede helft de stand naar 4-0, voordat Wynalda voor de Amerikanen scoorde. Denemarken won door een doelpunt van Lars Elstrup van Noorwegen met 1-0, terwijl oostenrijk en Wales elkaar in Wenen op een gelijk spel hielden, 1-1. Voor Oostenrijk scoorde Baur na rust. Vlak voor het einde maakte Coleman gelijk.