ONDERSCHEIDEN DOOR DE KONINGIN

Binnenlandse Zaken

Commandeur Orde Oranje-Nassau, bij bevordering: mr. J.A. Borman, lid Raad van State, Den Haag.

Ridder Orde Nederlandse Leeuw: drs. H.J. Muntingh, lid Eur. Parl., Het Bildt; drs. J.J.M. Penders, lid Eur. Parl., Leidschendam; ir. E.P. Woltjer, lid Eur. Parl., Venray; F. Buurmeijer, lid Tweede Kamer, Hengelo (Ov.); W.A. Mateman, lid Tweede Kamer, Aalten; mr. J.A.M. Hendrikx, comm. Kon. Overijssel, Zwolle; mr. Chr.R. Niessen, chef Stafafd. Constitutionele Zaken en Wetgeving BZ, Den Haag; J. Noorland, burgemeester Dordrecht.

Officier Orde Oranje-Nassau, bij bevordering: J.W. Voet, Den Helder.

Officier Orde Oranje-Nassau: mevr. mr. C.M.E. Buter-de Haas, chef-jurist afd. geschillen van best. Raad van State, Den Haag; mr. E.M. Gerdes, chef-jurist Stafafd. rechtspraak Raad van State, Den Haag; H. Teitsma, Hfd. Pers. Zaken Bestuur, Hfddir. en Centr. Staven bij de centrale staf Soc. Zaken ABP Heerlen, Landgraaf; E.A. van Broekhoven, Hfd afd. Alg. Onderst. Noord-Brabant, Vught; A.J. van Berkhout, burgemeester Putten; dr.ir. J.A.H. Hendriks, Renkum; mr. J.J. Stael, Utrecht; drs. J.M.L. Verschuren, oud-gem. coörd. voortg. ond. Utrecht, Bunnik; G.J. van der Kroft, burgemeester Lisse; drs. H. Smit, burgemeester Hardenberg; H. Boer, burgemeester Hellendoorn; mr. S.J. Hartkamp, burgemeester Franekeradeel; drs. H.B. Reinders, burgemeester Heerenveen; F. Mulder, Dwingeloo; J.B. Ventevogel, Vlissingen; Th. Sonneveld, secr. Alg. Centr. Overheidspers., Zoetermeer.

Ridder Orde Oranje-Nassau: drs. H. Evers, projectleider dir. Brandweer BZ, Voorburg; C.P. Henneman, hfd. ext. betr. dir. Brandweer BZ, Den Haag; C.G.J. Bess, stenograaf Stenogr. Dienst Staten-Generaal, Den Haag; A.J. Hofstede, coördinator-onderdirecteur Stenogr. Dienst Staten-Generaal, Leiderdorp; J.H.W. Paris, Hfd. Staf Inform. Voorzienings Diensten centr. dienst Centrale Services ABP, Heerlen; A.G.J. van Goethem, burgemeester Beek; P.Th. van Betuw, raadslid Brunssum; mevr. A.M.W. Coops-Vaessen, Heerlen; mevr. mr. A.H.S.M. Lückers-Bergmans, Heerlen; L.J.N.F. Hermans, raadslid Kerkrade; F. Klüter, raadslid Kerkrade; J.J. Gulpers, raadslid Landgraaf; H.J. Rutjens, raadslid Landgraaf; L.A. Devens, raadslid Maastricht; C.M.Th. Schouten, medew. Pers.voorz. Stafgroep Pers. en Org. Limburg, Maastricht; P.H. Houten, raadslid Meerssen; J. Kurvers, raadslid Meerssen; F.I.J. Loeffen, burgemeester Schinnen; J.G.M. Maessen, gemeentesecretaris Sittard; H. van Mulken, raadslid Stein; J.M. Palmen, wethouder Stein; P. Smeets, raadslid Stein; H.G. Philipsen, Venray; mr. K.A.M. Buijs, burgemeester Aarle-Rixtel; P.J.F. Dekkers, wethouder Bergen op Zoom; A.H. van Geffen, raadslid Best; J.P.W.A.A.M. Taks, raadslid Breda; J.G.H. Canjels, gemeentesecretaris Budel; G.J.W. Theunissen, raadslid Cuijk en Sint Agatha; L.A.M. Neefs, raadslid Den Bosch; ir. F.J. Suijkerbuijk, Den Bosch; mevr. J.L. van den Broek, raadslid Deurne; P.J. Engels, raadslid Deurne; F. van de Weijer, raadslid Deurne; A.L.J. van Esch, Erp; C.A.H. Beenackers, raadslid Gilze en Rijen; G.A. Boemaars, raadslid Gilze en Rijen; J.J. van Gool, raadslid Gilze en Rijen; J.H.F. Reuver, burgemeester Heeswijk-Dinther; H.E. Bosman, burgemeester Heeze; N.A.A. van Echteld, raadslid Helmond; G.J. Smits, raadslid Lith; A.A.M. Toebast, wethouder Lith; E.J. Kemmeren, raadslid Loon op Zand; Th.A. van Benthum, wethouder Oeffelt; drs. K. Edzes, wethouder Rosmalen; A.A. Wolfhagen, wethouder Terheijden; L.J.B. Donkers, wethouder Veldhoven; C.G. Boender, burgemeester Wijk en Aalburg; N.A.J. Molhoek, burgemeester Zundert; D. van de Meeberg, raadslid Arnhem; H.Th.W. Wichman, oud-hoofdinsp. van gem.politie Arnhem; W. van der Linde, wethouder Buren; B.Th. Thijssen, wethouder Duiven; A.H. Vellekoop, wethouder Ermelo; G.M. Nillesen, raadslid Groesbeek; J.E. de Boer, burgemeester Heerde; P.A.W. Bannink, burgemeester Hummelo en Keppel; mr. E. Wilmink, burgemeester Lochem; D.Chr. Hoek, burgemeester Maurik; D. Baas, wethouder Nunspeet; R. Leusink, wethouder Nunspeet; D. Lokhorst, raadslid Nunspeet; J. Westerink, raadslid Nunspeet; J. van Nieuwenhuizen, raadslid Putten; G.A.H. Banken, raadslid Wijchen; J.H.F. Roelofs, wethouder Wijchen; J.F. Toonen, raadslid Wijchen; drs. J.H. Burger, burgemeester Harmelen; J. van Doorn, wethouder Leersum; mevr. J.M.M. van der Mei-Zilverentant, Vleuten-De Meern; W.P. Koevermans, raadslid De Ronde Venen; A.A. van Rijn, raadslid De Ronde Venen; J.J. Ebbers, raadslid Soest; C. Verheus, raadslid Soest; B.J. Vrieling, wethouder Veenendaal; H. Harrewijn, burgemeester Woudenberg; A.H. Arts, oud-chef van de afd. Fin. Wijk bij Duurstede; A.C. Kamman, oud-coörd. uitv. stadsvern. Gemeentewerken Rotterdam; mevr. mr. N.J. de Ruijter, Capelle aan den IJssel; A. de Jong, raadslid Goedereede; J.F.M. Jansen, oud-hoofdinsp. gem.politie Den Haag; drs. L.A. van der Linden, Den Haag; mevr. B.F. Bos-Beernink, Katwijk; W. Hoogendijk, wethouder Krimpen aan den IJssel; M. van den Berg, comm. vrijw. brandw. tevens dir. gem.bedrijven Leiderdorp; G. Bakker, manager strategisch beleid tevens loco-secr. Naaldwijk; J. de Jonge, burgemeester Nieuw-Lekkerland; P. Noordergraaf, raadslid Sliedrecht; J. de Kraker, raadslid Spijkenisse; D. Teegelaar, wethouder Spijkenisse; M.W. Lensvelt, raadslid Vlaardingen; J.M. van der Jagt, raadslid Aalsmeer; W.F. Blaauw, oud-chef afd. Fin. Gem. Soc. Dienst Amsterdam; mr. E.B. van den Biggelaar, Bussum; Th.A. Delleman, Haarlem; mr. A.N. Helsloot, Haarlem; A.M. Baardemans, oud-comm. brandw. Heemskerk; H. van Amstel, raadslid Huizen; H.J. de Nijs, burgemeester Wognum; C.A. Lodder, Uithoorn; R.H. Blom, hfd. fin. beleid en adm. Noord-Holland, Velsen; A.Th. de Meester, oud-chef van soc. zaken en volksgez. Almelo; A.H.F. van der Vegt, burgemeester Ambt Delden; G.J. Oosterwechel, wethouder Diepenveen; drs. J. van der Zaag, burgemeester Goor; J.K. Slomp, burgemeester Gramsbergen; B.H.M. Franken Volmerink, wethouder Weerselo; mevr. L. Vellekoop-Tanis, burgemeester IJsselham; G. van de Brug, raadslid Zwolle; H. Schuil, raadslid Harlingen; R. van Lune, Kollumerland; W. Faber, Wymbritseradiel; J. Slim, Menterwolde; G. Moek, Stadskanaal; mevr. W.F.J. Bakker-van Rutten, Emmen; A. Wisse, raadslid Domburg; J. Bakkes, Middelburg; J.A. Heyse, Middelburg; mevr. A. Westhoff-Hubée, Middelburg; W. den Boer, burgemeester Middenschouwen; J.J. Du Fossé, wethouder Sluis; J.A.M. van Dongen, Zeewolde.

BINNENLANDSE ZAKEN en WVC

Officier Orde Oranje-Nassau: mevr. G. Melessen-Weijtze, Koog aan de Zaan.