Financieel Dagblad brengt Engels weekblad uit

Het Financieele Dagblad uit Amsterdam introduceert binnenkort een Engelstalig weekblad onder de naam "The Netherlander'. Het nieuwe weekblad mikt op lezers die de Nederlandse taal niet machtig zijn en in zakelijke opzicht interesse hebben voor Nederland, de Nederlandse economie en voor Nederlandse ondernemingen.

"The Netherlander' zal verschijnen in weekendformaat, zal 16 pagina's tellen en wordt samengesteld door de FD-redactie. Volgens de uitgever past de introductie van het nieuwe weekblad in het streven om informatie over financiën en economie toegankelijk te maken voor de internationale bedrijfsgemeenschap, vooral over onderwerpen die in de internationale pers niet of nauwelijks aan de orde komen. De business weekly zal vanaf begin mei elke donderdag verschijnen en zal via abonnementen in binnen- en buitenland worden verspreid.