Wanneer de NOS wil meewerken dan is de wedstrijd ...

Wanneer de NOS wil meewerken dan is de wedstrijd Groningen-PSV zondag op een groot scherm te bezichtigen in het Philips-stadion. De belangstelling is groot genoeg in Eindhoven, waar afgelopen zaterdagavond liefst 25.450 toeschouwers getuige waren van de 5-0 overwinning op RKC.

Hoewel PSV na de openingstreffer wegzakte zorgden de gangmakers Romario, Kieft, Vanenburg en Popescu in de tweede helft voor een bij vlagen sprankelende show met schitterende doelpunten. RKC, zonder de geblesseerde topscorer Decheiver, kwam al na zes minuten op achterstand toen Romario Vanenburg lanceerde, die met een vernietigend schot van net buiten het strafschopgebied scoorde. Daarna profiteerde Romario zelf koelbloedig van een slordigheidje van verdediger Brands, waarna de Braziliaan zich op voorbeeldige wijze wegcijferde om teamgenoten als Kieft en opnieuw Vanenburg in staat te stellen de score op 4-0 te brengen. Op een pass van Linskens bepaalde Kieft de eindstand op 5-0.