De degradatiezorgen van FC Den Haag zijn na de ...

De degradatiezorgen van FC Den Haag zijn na de nederlaag bij Ajax (3-2) alleen maar toegenomen.

Het team van interim-trainer Mark Wotte moet uit de resterende twee wedstrijden tegen Roda JC en VVV vier punten halen om zich in veiligheid te brengen. Gisteren leek FC Den Haag even op weg naar een stunt. Het elftal had zich ten doel gesteld met een punt naar de residentie terug te keren en dat leek korte tijd tot de mogelijkheden te behoren toen Emiel van Eijkeren uit een strafschop de gelijkmaker scoorde als reactie op de fraaie openingstreffer van Michel Kreek. Nog geen tien minuten later mocht ook Ajax een strafschop nemen. Stefan Pettersson zette de Amsterdammers op voorsprong die hij na rust ook nog eens vergrootte tot 3-1 met hulp van Van Loen. Daarna verdween de scherpte uit het elftal en kon FC Den Haag de marge zelfs nog verkleinen tot 3-2 via een treffer van Marcel Valk.