Foto: AMSTERDAM - Aalberts Industries ...

Foto: AMSTERDAM - Aalberts Industries presenteerde gisteren in de Cotton Room van het Okura Hotel in Amsterdam zijn jaarverslag over 1991 aan de aandeelhouders.

De fabrikant van aluminium legeringen, staal en kunststof oogstte applaus en lof voor mooie winstcijfers die de volle tevredenheid van de aandeelhouders konden wegdragen. Het Utrechtse concern, dat 15 procent van zijn omzet in Duitsland maakt, boekte een winst van 11,5 miljoen gulden. President-directeur J. Aalberts noemde de sfeer gisteren “open en plezierig”. Aandeelhouders wezen erop dat het niet zo vaak voorkomt dat zo uitgebreid inzicht in zaken wordt gegeven als gisteren door Aalberts. Toch waren er ook veel vragen van met name de kleine aandeelhouders en van vertegenwoordigers van de Vereniging van Effectenbezitters (VEB). Ze werden allemaal naar tevredenheid beantwoord. De enige aanwezige grootaandeelhouder, RKC Holding, hield zich stil. (foto NRC Handelsblad/Chris de Jong)