Hole-in-one

Met een hole-in-one heeft golfer Mats Lanner vanochtend een premie van bijna 70.000 gulden verdiend bij het toernooi in Bangkok.

De Zweed overbrugde ruim 180 meter. Lanner was er zelf zo van onder de indruk, dat de volgende twee holes met drie boven par werden afgesloten. Lanner deelde na de openingsdag de tweede plaats met de Spanjaard Ballesteros. Ian Woosnam, de nummer één van de wereldranglijst, kreeg gisteren in Bangkok last van ademhalingsproblemen. De medische staf diende hem twee keer zuurstof toe. Na afloop werd Woosnam met een helicopter naar een ziekenhuis overgebracht, waar na onderzoek kwam vast te staan dat hij door voedselvergiftiging was getroffen. Woosnam kreeg het advies twee dagen rust te nemen. De Welshmen liet echter weten toch verder te spelen, als zijn lichamelijke toestand het toelaat.