Zesde arrestatie in fraudezaak Haagse stichting

DEN HAAG, 27 JAN. De politie heeft vanochtend een voormalig bestuurslid van de Stichting Haags Sociaal-cultureel werk (SHS) gearresteerd op verdenking van verduistering, valsheid in geschrifte en heling.

De verdachte, de 39-jarige M.V. uit Sassenheim, is ook ex-bestuurslid van de Stichting Recreatie Acherstandsgroepen (RAG). Het is de zesde arrestatie die het Regionaal Bureau Fraude van de Haagse politie in deze zaak heeft verricht. Een ander voormalig bestuurslid van SHS en RAG, dat vorige week dinsdag werd aangehouden, is donderdagavond vrijgelaten. Hij blijft als verdachte gelden. De politie wil geen mededelingen doen over de verklaringen die de arrestanten tot nu toe hebben afgelegd. Wel heeft zij laten weten dat de komende weken mogelijk nog meer verdachten worden aangehouden.