Dansers klagen Madonna aan over film

LOS ANGELES, 22 JAN. Drie mannelijke dansers die te zien zijn in de film In Bed met Madonna hebben een klacht ingediend tegen de Amerikaanse popster Madonna.

De film, die vorig jaar een kassucces werd, geeft een kijkje in het dagelijks leven van de zangeres. De drie dansers beschuldigen de superster ervan dat zij opnamen van hun priveleven tegen hun zin in de film heeft gebruikt. Een van de dansers bijvoorbeeld is te zien, terwijl Madonna hem plaagt met zijn gebrek aan kennis en verstand. Van een ander wordt een opname vertoond waarin hij met Madonna in bed ligt. De derde wordt in een restaurant door een andere mannelijke danser gekust in een door Madonna georganiseerd waarheidsspelletje.

Volgens de dansers was afgesproken dat zij beelden die naar hun oordeel hun priveleven aantastten, mochten verbieden of laten veranderen. Toen zij echter vroegen om bepaalde scenes te schrappen, zou Madonna dat persoonlijk hebben geweigerd. (REUTER)