Netwerkprijs 1991 voor stichting Spring

De stichting Spring in Groningen heeft de Netwerkprijs 1991 ontvangen.

De prijs wordt jaarlijks toegekend door de Stichting VrouwenNetwerk Nederland aan personen of groepen die het meest hebben bijgedragen aan haar doelstelling: het steunen van vrouwen die carrière maken in het bedrijfsleven of bij de overheid. De stichting Spring biedt vrouwen die willen doorstromen naar hogere posities de mogelijkheid in een aantal gesprekken hun loopbaanplan te ontwikkelen. Sinds de oprichting in 1988 heeft Spring 350 vrouwen begeleid.

Volgens de voorzitter van VrouwenNetwerk, A. van Leeuwen-Gijsberts, spelen de ontwikkelingen in het bedrijfsleven naar het werken in teamverband de vrouw in de kaart: “Vrouwen hebben door hun op saamhorigheid gerichte eigenschappen een voorsprong”.