Dace Delft boekt weer bouwopdracht

De Delftse kassenbouwer Dace Delft heeft wederom een miljoenenopdracht in de wacht gesleept. Nadat vorige week een order van 11 miljoen gulden uit het Midden-Oosten kon worden gemeld, heeft de kassenbouwer dit keer de opdracht verworven voor de bouw van een tweetal projecten ter waarde van 15 miljoen gulden in Italië.

Dace voert het project uit samen met Boeters uit De Lier. Dace was in het nabije verleden onderdeel van Holding Gulf International Group (eigendom van de Pakistaande familie Gokal) die mede door de ondergang van het bankconcern BCCI in problemen is geraakt, als dochter van het tot Gulf International behorende Lindeteves-Jacoberg. Dace heeft zich in 1991 hiervan losgemaakt en is via een "management buy-out' in handen gekomen van de huidige directie.