Chateau Holtmühle voor Bilderberg

De in Renkum gevestigde hotel- en restaurantketen Bilderberg Groep, onderdeel van het Britse Queens Moat Houses, wordt de exploitant van het 14de eeuwse kasteel Chateau Holtmühle in het Limburgse Tegelen.

Het interieur van het middeleeuwse bouwwerk zal worden gemoderniseerd tot een luxe viersterrenhotel met een capaciteit van 66 kamers, waarvan vijftien in het kasteel en de overige in een nieuw te bouwen complex achter het kasteel. Met negen vergaderzalen, een moderne keuken en een restaurant, voorziet de verbouwing tevens in een met glas overdekte wintertuin, een zwembad, een sauna en een fitness-ruimte. De verbouwing en de nieuwbouw zijn begroot op 17 miljoen gulden. De Bilderberg Groep is Nederland's grootste op haar gebied en exploiteert in ons land 25 hotels en drie restaurants. In België bezit de groep twee hotels. De jaaromzet bedraagt 200 miljoen gulden. Bij Bilderberg werken 1550 mensen.