Franker blijft

Stanley Franker blijft in principe als directeur sportief in dienst van de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB).

Dat is de uitkomst van een vergadering met het voltallige bondsbestuur, die gisteravond in Amsterdam werd gehouden. Volgens bondsvoorzitter Ruurd de Boer moeten vandaag alleen de details met Franker nog worden besproken. Franker, wiens huidige contract met de bond duurt tot 1 oktober 1992, heeft ruim een maand geleden een lucratief aanbod gekregen van de Oostenrijkse bond om daar in dienst te komen als coördinator. Ook in Engeland en Denemarken bestond belangstelling voor Franker.

De 45-jarige Franker, sinds 1986 in dienst van de KNLTB, wilde in principe wel bij de bond in dienst blijven, maar dan diende wel zijn grote wens, verzelfstandiging van de sectie toptennis, op korte termijn in vervulling te gaan. Volgens De Boer wordt aan dat verlangen tegemoet gekomen.