Foto: KAATSHEUVEL - In de loodsen van De Efteling ...

Foto: KAATSHEUVEL - In de loodsen van De Efteling worden de figuren van het sprookjespark opgeschilderd voor het nieuwe seizoen.

Het bedrijf gebruikt de sluiting tijdens de winterperiode om alle attracties van een verflaag of smeerbeurt te voorzien. Vorig jaar bezochten ruim tweeënhalf miljoen mensen De Efteling. Daarmee werd het record in het bezoekersaantal van vorig jaar opnieuw overschreden. Op het moment wordt in Kaatsheuvel ook gewerkt aan de opbouw van de nieuwste publiekstrekker, genaamd “Droomvlucht”. Met behulp van steengaas bouwen medewerkers de decors voor deze attractie, die de bezoeker een reis door de wereld van het sprookje zal bieden. De investering voor “Droomvlucht” bedraagt meer dan achttien miljoen gulden. (Foto NRC Handelsblad - Freddy Rikken)