Tiental tips over vermist meisje na televisie-bericht

GRONINGEN, 7 DEC. De rijkspolitie in Groningen heeft gisteravond een tiental tips gekregen naar aanleiding van een opsporingsbericht op de televisie over de verdwijning van de 7-jarige Nymphe Poolman.

Het meisje uit het Groningse Vriescheloo is sinds vorige week donderdag spoorloos. Zij is 's middags omstreeks half vier voor het laatst gezien. Ze verdween nadat ze door haar vader uit de auto was gezet in de buurt van haar huis. Het meisje wilde het laatste stukje naar huis lopen. 's Avonds begon de politie al aan een grootscheepse zoekactie. Daarbij is onder meer een helikopter van de Duitse politie ingezet. Eerder deze week is er ook gedregd in het B.L. Tijdenskanaal. Er zijn geen voorwerpen, sporen of andere aanwijzingen gevonden waaruit is af te leiden dat het meisje in het water is gevallen.