Rot-Weiss Erfurt

Vijf dagen voor de thuiswedstrijd tegen Ajax, in de tweede ronde van het toernooi om de UEFA-beker, heeft Rot-Weiss Erfurt de elfde nederlaag in de competitie geleden.

SV Darmstadt '98 won thuis met 1-0. De ploeg van trainer Josip Kuze staat hopeloos laatste in de tweede Bundesliga, groep Zuid. Na veertien duels heeft Erfurt vier punten.

Sion, tegenstander van Feyenoord in de tweede ronde van het Europese toernooi voor bekerwinnaars, heeft in de Zwitserse competitie voor de tweede keer binnen drie dagen verloren. Sion, dat woensdag thuis speelt, verloor in eigen stadion met 2-3 van Servette uit Genève. Dinsdag was FC Zürich te sterk.

Inmiddels heeft de beroepscommissie van de UEFA de schorsing voor drie wedstrijden van Sion-speler Blaise Piffaretti gehandhaafd. Piffaretti had gevochten in het duel met Valur Reykjavik en mist daarom de duels met Feyenoord. Sion moet ook de beroepskosten van 13.000 gulden betalen.