Brabantse politie legt beslag op 68 kilo amfetamine

TILBURG, 12 OKT. Bij een gezamenlijke actie van nagenoeg alle Brabantse gemeentekorpsen en een aantal groepen van de rijkspolitie is gisteren een hoeveelheid amfetamine ter waarde van een miljoen gulden in beslag genomen. In zeventien woningen in Brabant en Amsterdam zijn door in totaal honderdzeventig politiemensen invallen gedaan. Op een adres in Goirle werd in totaal 68 kilo amfetamine met een straatwaarde van ongeveer een miljoen gulden aangetroffen. Daarbij werden elf arrestaties verricht. Dat heeft de politie van Tilburg, die de actie coördineerde, meegedeeld. De Tilburgse politie kon gisteren op het adres in Goirle drie mensen (twee Tilburgse leveranciers en een Rotterdamse afnemer) aanhouden die op dat moment doende waren met een transactie. Daarbij ging het om 8 kilo amfetamine.