Hob Units gedijt goed in Duitsland

Hob Units uit Eindhoven, een onderdeel van de Moeskops' Bouwgroep uit Eindhoven-Bergeijk, heeft in Bonn een kliniek voor Aids-patiënten, geplaatst in opdracht van de Duitse regering.

De afgelopen maanden zijn in Duitsland een groot aantal opdrachten verworven. Zo zijn onder meer voor alle belangrijke Duitse banken bankgebouwen neergezet in de voormalige DDR. Voorts verblijfsgebouwen voor asielzoekers, scholen en mobiele telecommunicatiestations. Het bedrijf in het Belgische Beringen assembleert de te plaatsen modules naar wens van de gebruikers. Met de Hob Units activiteit heeft Moeskops' in enkele jaren tijd een omzet bereikt van ruim 75 miljoen gulden. De groepsomzet van het 500 personeelsleden tellende bouwbedrijf met vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Zwitsereland bedroeg in 1990 ruim 150 miljoen gulden.