Grand Slam Cup

Paul Haarhuis krijgt een uitnodiging voor het toernooi om de Grand Slam Cup.

De beste zestien spelers van de vier grote titeltoernooien, Melbourne, Roland Garros, Wimbledon en de US Open, worden van 10 tot 15 december in München uitgenodigd, waar ze twaalf miljoen gulden aan prijzengeld mogen verdelen. Op de ranglijst na de vier Grand-Slamtoernooien neemt de Eindhovenaar de veertiende plaats in. Ook de 39-jarige Jimmy Connors heeft zich door zijn plaats in de halve finales van de Open Amerikaanse titelstrijd gekwalificeerd voor het evenement. Verlies in de eerste ronde levert in München twee ton op. De spelers moeten voor 31 oktober hun komst bevestigen.

De Grand Slam-ranglijst ziet er als volgt uit: 1. Becker (Dui), 2. Edberg (Zwe), 3. Courier (VSt), 4. Stich (Dui), 5. Lendl (Tsj), 6. Agassi (VSt), 7. Forget (Fra), 8. Connors (VSt), 9. Wheaton (VSt), 10. Patrick McEnroe (VSt), 11. Yzaga (Per), 12. Chang (VSt), 13. Champion (Fra), 14. Haarhuis (Ned), 15. Hlasek (Zwi), 16. Prpic (Joe).