Stijging omzet en winst bij Nedcon

De omzet van Nedcon te Doetinchem, leverancier van magazijninrichtingen, is in de eerste helft van 1991 ten opzichte van dezelfde periode van vorig jaar gestegen van 32 miljoen naar 34 miljoen gulden terwijl de winst toename van 1,4 miljoen tot 1,7 miljoen gulden.

Evenals de voorgaande jaren zal door de toeneming van het onderhanden zijnde werk op 30 juni de omzet en het resultaat over het tweede halfjaar hoger uitkomen dan in het eerste halfjaar, aldus Nedcon. De doelstelling van een jaaromzet van 72 miljoen gulden zal worden gehaald. Het bedrijf verwacht dit jaar een hoger resultaat dan in 1990. Toen bedroeg de winst 3,6 miljoen gulden. In de eerste zes maanden van dit jaar steeg de orderontvangst mede door enkele grotere werken, met 50 procent van 33 miljoen tot 50 miljoen gulden.