Foto: AMSTERDAM - Matrozen van de Sovjet-marine ...

Foto: AMSTERDAM - Matrozen van de Sovjet-marine passagieren in Amsterdam.

Ze zijn onderdeel van de bemanning van twee Sovjet-schepen die gisteren zijn afgemeerd in de haven van Amsterdam. Het is volgens het bureau operaties van de Marinekazerne Amsterdam het derde informele vlootbezoek van de marine van de Sovjet-Unie. Vlootbezoeken uit voormalige Warschau-pactlanden zijn steeds informeel. Het fregat en het amfibisch landingsschip staan onder commando van de chef-staf van de Baltische vloot, vice-admiraal V. Egorov. Ze blijven tot 6 september in de haven. Morgen en donderdag zijn de schepen 's middags opengesteld voor publiek. (Foto NRC Handelsblad- Chris de Jongh)

AMSTERDAM - Matrozen van de Sovjet-marine passagieren in Amsterdam. Ze zijn onderdeel van de bemanning van twee Sovjet-schepen die gisteren zijn afgemeerd in de haven van Amsterdam. Het is volgens het bureau operaties van de Marinekazerne Amsterdam het derde informele vlootbezoek van de marine van de Sovjet-Unie. Vlootbezoeken uit voormalige Warschau-pactlanden zijn steeds informeel. Het fregat en het amfibisch landingsschip staan onder commando van de chef-staf van de Baltische vloot, vice-admiraal V. Egorov. Ze blijven tot 6 september in de haven. Morgen en donderdag zijn de schepen 's middags opengesteld voor publiek. (Foto NRC Handelsblad- Chris de Jongh)